Devlet Personel Başkanlığı tarafından 03 Ağustos 2017 tarihli yapılmış olan duyurusuna göre, İstanbul Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliği için farklı mezunluklardan, özel bütçeden ve döner sermaye bütçesinden toplamda 32 kişilik boş kadro ile sözleşmeli Hemşire alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuru yapabilmelesi için 2016 yılında ÖSYM tarafından düzenlenmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre puan almış olmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

İstanbul Üniversitesi alım yapacak olduğu boş kadrolar için adaylardan, 11 kişilik hemşire kadrosu için döner sermayeden Hemşirelik Bölümü Lisans Mezunu Olmak ve 21 kişilik kadro ile Döner Sermaye Bütçesinden Hemşirelik Bölümü Önlisans Mezunu Olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar ilanın yayımlanması ile birlikte başvurularına başlayacak olup en geç 17 Ağustos 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular istenilen belgeler ile birlikte, www.istanbul.edu.tr adresindeki Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına Şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim