İstanbul Üniversitesi Ağustos ayının başında alım duyurusu yapmıştı. Duyuru Devlet Personel başkanlığı tarafından 03 Ağustos 2017 tarihinde resmi internet sitesinden resmen duyuru yapıldı. Duyuruya göre, İstanbul Üniversitesi bünyesine personel alımı yapacağını belirterek, bu alanda iş yapmak isteyen kişilerin yüzünü güldürdü. Buna göre, İstanbul Üniversitesi bünyesine 32 kişilik boş kadro ile Hemşirelik pozisyonunda Özel Bütçeden ve Gelir Sermaye Bütçesinden alım yapacak. Adaylardan 2016 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre puan şartı aranacaktır. 

İstanbul Üniversitesi başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup, en geç 15 gün içerisinde yapılması gerekmekteydi. Ancak başvurular 03 Ağustos 2017 tarihinde başlayıp en geç 17 Ağustos 2017 tarihine kadar yapıllması gerekmektedir.Adaylar bu tarihe kadar başvurularını, istenilen belgeler ile birlikte, www.istanbul.edu.tr adresindeki Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına Şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İstanbul Üniversitesi alım yapacak olduğu boş kadrolar için adaylardan, 11 kişilik hemşire kadrosu için döner sermayeden Hemşirelik Bölümü Lisans Mezunu Olmak ve 21 kişilik kadro ile Döner Sermaye Bütçesinden Hemşirelik Bölümü Önlisans Mezunu Olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek şartları aranmaktadır.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>Detaylı Bilgi İçin Tıkla