Üniversitelerin personel alımları yaptığı şu sıralarda İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğünün de hazırlamış olduğu sözleşmeli personel alımı yaptığını gösteren belge kamuoyuna duyuruldu.

Devlet Personel Başkanlığı kamuoyuna duyurduğu bildiri ile İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yaptığı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak? Başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler ya da bölümler nedir?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı kamuoyuna duyurduğu bildiri ile İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı yaptığı öğrenildi. Alım yapılacak olan pozisyonlar.

Teknisyen - 1 Personel - En Az Lise Mezunu
Paramedik Sağlık Personeli - 2 Personel - Önlisans Mezunu
Gıda Teknikeri - 3 Personel - Önlisans Mezunu
Gıda Mühenidis - 2 Personel - Lisans Mezunu

Yukarıda İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğünün alım yapacağı sözleşmeli personel kadroları hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Başvuru yapacak olan adayların bu kadrolara uygun olarak başvuru yapması gerekmektedir. Yine İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğünün başvuracak olan adaylar için bazı şartlar belirlemiş olup adayların bu şartlara da uyum sağlaması gerekmektedir. Detaylar için aşağıda ki linki takip ediniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız.pdf
Editör: TE Bilisim