Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre İstanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre haberimizin devamından detaylara ulaşabilirsiniz.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesine personel ihtiyacınu karşılamak üzere Türk Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsili Gün Başına Çalışma Grubunda sözleşmeli olarak 1 Orkestra Sanatçısı (Klarinet-Bas Klarinet) alınacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Adayların İstanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanununun 48. maddesindeki A bend,nde 1,2,3,4,5,6 ve 7 numaralı alt bendinde bulunan şartları taşımak ve Yükseköğrenim Kurumu bünyesinde müzik ve sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi veya konservatuarlardan lisans düzeyinde mezun olmaları şartı aranır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve başvurularını en geç 21 Eylül 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerkemektedir. Başvurular İstanbul Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğüne,Başvuru dilekçesi, Diploma örneği, 2 adet fotoğraf, Nüfus cizdanı fotokopisi belgeleri ile ile şahsen ya da posta yolu ile “Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası, İDOB Orkestra Müdürlüğü Bahariye Cad. Caferağa Mah. No: 29 Kadıköy - İSTANBUL” adresine yapmaları gerekmeketdir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim