İnönü Üniversitesi personel alımı gerçekleştiriyor. İnönü Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliği için alım ilanının duyurusunu Devlet personel Başkanlığı tarafından 13 Nisan 2017 tarihine yapmıştı. Adaylar başvurularını en geç bugün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylara hiç bir şekilde sınav sistemi uygulanmayacak olup adaylardan 2016 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan sırası esas alınacaktır. İnönü üniversitesi toplamda 93 kişilik kadrosu ile 90 Hemşire, 2 Fizyoterapist ve 1 Sağlık Teknikeri olmak üzere kadrolar dağılmaktadır. 

Adaylardan, hemşire pozisyonu için, Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak. Fizyoterapis Pozisyonu için, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programından mezun olmak. Sağlık teknikeri için ise, Radyoterapi önlisans programından mezun olmak şartları aranacaktır. 

Adaylar başvurularını en geç bugün içerisinde yapmaları gerekmektedir. Başvurular, Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurularda, başvuru için istenilen belgelerin, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim