Devlet Personel başkanığının 18 Temmuz 2017 tarihli yaptığı duyuruya göre, İnönü Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliği için farklı pozisyonlarda toplamda 27 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Adayların 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı B grubu KPSSP3 puan sırası esas alınmak sureti ile yazılı veya sözlü sınava tabii tutulacaklardır. Başvuru yapan adaylardan sınab sonucuna göre 27 kişi kadroya alınacaktır.

ALIM POZİYONLARI NELERDİR:

İnönü Üniversitesi alım yapacak olduğu 27 kişilik kadro ile Yükseköğretim kurumlarının Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak şartı ile 26 Sözleşmeli Hemşire ve Eczacılık lisans programından mezun olmak şartı ile  Eczacı alımı yapacak. Her iki kadro için de adaylardan KPSSP3 puan türü aranacaktır.

ARANAN GENEL NİTELİKLER:

İnönü Üniversitesi adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli veya yaşlı aylığı almıyor olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmamak şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte 15 gün içerisinde yapılması gerekmektedir. Buna göre son başvurular, 01 Ağustos 2017 tarihinde sona erecektir. Adaylar son başvuru gününe kadar, istenilen belgeler ile birlikte şahsen , İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/mWHNYZ ) bağlantısını kullanarak ilanın tam metnini inceleyebilirler.

Editör: TE Bilisim