İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alacak
İçişleri Bakanlığı yapmış olduğu duyuruya göre bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere 15 adet Bilişim personeli alacak. Kadroları dağıtırsak; 3 adet Sistem Uzmanı, 1 adet Kıdemli Veri Tabanı Uzmanı, 2 adet Veri Tabanı Uzmanı, 1 adet Kıdemli Siber Güvenlik Uzmanı, 1 adet Kıdemli Yazılım Uzmanı, 1 adet Kıdemli Yazılım Uzmanı-Java, 3 adet Uygulama geliştirme Uzmanı, 1 adet Uygulama Geliştirme Uzmanı- Java ve 1 adet İş Analiz Uzmanı olmak üzere toplamda 15 adet Sözleşmeli personel alacak.
İçişleri Bakanlığı alacağı sözleşmeli personellerini düzenlemiş olduğu sınav ile alacaktır. Yapacağı Sınav Yazılı ve Sözlü olmak üzere toplamda iki aşamadan gerçekleşecektir. 
Yazılı sınav 21/06/2015 Pazar günü saat: 14:00’da, İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı (Çamlıca Mah. 122.Sok. No:2 Lalegül / Yenimahalle / 06200 ANKARA) adresinde yapılacaktır.
Sözlü sınav 30 Haziran-03 Temmuz 2015 tarihleri arasında İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonu’nda (İnönü Bulvarı No:4 Bakanlıklar/ANKARA) adresinde yapılacaktır. 
İçişleri Bakanlığı Sözleşmeli Persnel alımı ilanına başvurular, 20 Mayıs 2015 Tarihinde başlayacak olup 09 Haziran 2015 tarihinde sona erecektir. Başvurular  www.icisleri.gov.tr ve www.icisleribilgiislem.gov.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu” nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle aşağıda sayılan belgelerle birlikte, en geç 09/06/2015 tarihi saat 18:00’a kadar Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına (İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı - İnönü Bulvarı No:4 Bakanlıklar/ANKARA) elden teslim edilmek veya son başvuru tarihinde anılan adreste olacak şekilde postayla gönderilmek suretiyle yapılacaktır. Adaylar en fazla 2 (iki) pozisyon için başvuru yapabilirler. 
Başvurularınızı gerçekleştirebilmek için alt kısımdaki belgelere sahip olmanız gerekmektedir;
1) Lisans diploması veya okul çıkış belgesinin aslı veya noter onaylı sureti (Belge aslının ibraz edilmesi halinde fotokopisi Kurumumuzca onaylanacaktır), 
2) Başvuru formu (Fotoğraflı),
3) Mesleki tecrübeyi gösterir belge (Mesleki tecrübenin bilişim personeli olarak geçtiğinin belgelendirilmesi gerekmektedir. Sürelerin hesabında lisans mezuniyeti sonrasındaki hizmetler dikkate alınacaktır),
4) En az iki güncel programlama dilini bildiğini gösterir belge, 
5) 2013-2014 KPSS P3 sınav sonuç belgesi (KPSS sınav sonuç belgesi ibraz etmeyenlerin puanı yetmiş (70) kabul edilecektir.), 
6) Her bir pozisyon için ÖZEL ŞARTLAR’ da istenilen sertifikalar ile tecrübe veya deneyimi gösteren belgeler (Sertifikalar sınavla alınmış olmalıdır), 
 
Daha Ayrıntılı bilgi alabilmek için, Genel niteliklere, Özel şartlara, Pozisyon bilgilerine, Başvuru bilgilerine ve genel bilgilere ulaşmak için Buraya Tıklayarak İlana ait tam metine ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim