İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda personel alımı yapacağını ilan etti. Söz konusu ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranmaktadır. Adayların bu nitelikleri taşımaları doğrultusunda başvuruları kabul edilecek olup, başvuru artlarına ve detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı yapacağı yazılı ve sözlü sınav sonucuna göre 57 kişilik boş kadro ile sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacğaını ilan etti.

Buna göre Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı 57 kişilik boş kadro ile, 1 Proje Mimarı, 7 Kıdemli .net uygulama geliştirme uzmanı, 9 ygulama geliştirme uzmanı .net, 2 Kıdemli Java Uygulama Geliştirme Uzmanı, 5 Uygulama geliştirme uzmanı Java, 1 Kıdemli WEB yazılım uzmanı, 2 Web Uygulama Geliştirme Uzmanı, 3 Mobil Yazılım Uzmanı, 1 İş Analist Uzmanı, 6 Tasarım ANaliz ve Eğitim Uzmanı, 4 Kıdemli Altyapı ve Konfigurasyon uzmanı, 2 kdemli ağ uzmanı, 4 ağ uzmanı, 1 Kıdemli veri tabanı yöneticisi, 2 kıdemli sistem uzmanı, 4 sistem uzmanı, 1 kıdemli siber güvenlik uzmanı, 2 siber güvenlik uzmanı alımı yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 2017 veya 2018 yıllarında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak ve YDS den İngilizce dilinden puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca adyaların KPSS ve YDS puan sıralaması alınarak adaylara yazılı ve sözlü uygulama sınavı yapılacaktır. Adayların KPSS puanının %70 i ve YDS puanının %30 u esas alınacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 01 Ekim 2018 tarihinde başvurularına başlayabilrler. Buna göre başvurular en geç 09 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Adaylar başvurularını e-Devlet şifresi ise Bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.