Harran Üniversitesi 12 mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için farklı pozisyonlarda toplamda 34 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan sırasına göre puan almış olmak zorundadır.

Harran Üniversitesi 27 Hemşire, 2 Fizyoterapist, 1 Röntgen teknisyeni, 1 Laborant, 1 Diğer Sağlık personeli ve 2 Eczacı alımı yapacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANIYOR :

Harran Üniversitesi alım yapacağı kadrolar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olması, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık problemi olmaması ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için ise KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları istenecektir. Adaylar bu nitelikleri taşıdıkları dahilinde başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR:

Harran Üniversitesi personel alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, en geç 26 Mayıs 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Adaylar başvurularını Üniversitenin Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Sadece bir unvan için başvuru yapılacaktır. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu, birden fazla unvan için başvuru yapıldığı veya istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, sözleşmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hakkında yasal işlem yapılacaktır. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlanın Tam Metni için ( https://goo.gl/GlTZiq ) bağlantısını kullanabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim