Harran Üniversitesi 03 Kasım 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre büyesine personel alımı yapıyor. Harran Üniversitesi bümnyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı kadrolarda toplamda 62 sözleşmeli personel alacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için 2016 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir.

ALIM KADROLAR NELERDİR?

Harran Üniversitesi bünyesine 62 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti ve 62 Kakro dağılımı, Hemşire pozisyonuna 46 Personel, Ebe pozisyonuna 4 Personel, Diğer Sağlık Personeli Pozisyonuna 11 Personel ve Laorant Poziyonuna 1 personel olmak üzere toplamda 62 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Harran Üniversitesi adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan türünden puan almış olmak, Lise Mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmak, Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 03 Kasım 2017 tarihi ile 17 Kasım 2017 tarihi Cuma Günü mesai saati bitimine kadar başvurularını yapmış olmaları gerekmektedir. Başvurular şhasen yapılacak olup, bunun dışında posta yolu ile yapılan veya eksik belge ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Adaylar daha detaylı bilgi almak için http://personel. harran.edu.tr/  adresinde yayımlanan ilanı incelemeleri gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim