Geçtiğimiz günlerde 22 Şubat 2018 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyurusu yapılan Hacettepe Üniversitesi personel alımı ilanı ile farklı pozisyonda sözleşmeli olarak personel alımı yapılacak. Adalar bu ilan için başvurularına ilanın resmi olarak yayımlanması ile birlikte başladılar ve hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar bir an önce başvuru yapmaları gerekmektedir. Çünkü başvurular artık sona eriyor.

Söz konusu ilan ile Hacettepe Üniversitesi bünyesine 2 farklı pozisyon ile 9 sözleşmeli personel alımı yapacak. Buna göre 1 Mühendis, Lisans mezunu 2 Büro personeli ve Önlisans mezunu 6 Büro persoeli alınacak.

ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Hacettepe Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı 9 kişilik boş kadro ile adaylardan kadrosuna özel, Mühendis kadrosu için Gıda mühendisliği bölümü mezunu ve Büro Personeli pozisyonu için Halkla İlişkiler, Muhasebe, İnsan Kaynakları,Lojistik , İktisat, İşletme, Maliye, Ekonomi, İş İdaresi, Muhasebe, Finansal Yönetim, İşletme bölümlerinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Mühendis ve Büro Personeli pozisyonları için adaylardan genel olarak ise, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 01 Ocak 1980 ve sonrası doğumlu olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir problemi olmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, Suç hükümlülüğü bulunmamak şartlarını taşıyan her aday başvuru yapabilmektedir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlamışlardı. Hala başvuru yapmamış olan adaylar en geç 07 Mart 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Personel Bürosuna şahsen başvuru yapmaları şarttır. Bunun dışında yapılacak hiçbir başvuru yöntemi geçerli sayılmayacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tııklayınız.