Ankara'da bulunan ve eğitim konusunda Türkiye'nin en iyi üniversiteleri arasında bulunmakta olan Hacettepe Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 9 kişilik sözleşmeli memur alımı ilanı yayımladı. Bilindiği üzere Hacettepe Üniversitesi aralıklarla memur alımı gerçekleştirmektedir.

Hacettepe Üniversitesi memur alımı ilanı hazırlanarak kamuoyuna duyurulması için Devlet Personel Başkanlığına gönderilmektedir. Yeni ilana göre farklı pozisyonlar için toplam 9 kişilik sözleşmeli memur alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Hacettepe Üniversitesi hangi pozisyonlar için 9 memur alacak ve detaylar nedir?

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Hacettepe Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 9 memur alacak peki detaylar nedir? Buna göre adayların en az ön lisans mezunu olması ve Kamu Personeli Seçme Sınavından 70 ile üzerinde puan alması gerekmektedir. Mühendis 1 kişi, büro memuru (lisans) 2 kişi, büro memuru (ön lisans) 6 kişi alınacak olup toplam 9 kişilik memur alımı gerçekleştirilecektir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Hacettepe Üniversitesi 9 sözleşmeli personel alımı yapacak. Tüm pozisyonlar için farklı farklı nitelikler aranmakta olup adayların bu niteliklere sahip olması gerekmektedir. Genel aranan şartlara bakıldığında Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlaşmış olmak, 1 ocak 1980 ve sonra doğumlu olmak şartlarının arandığı görülmektedir. Ancak adayların aşağıdaki linki takip ederek pozisyonlar için aranan özel şartları da öğrenmesi gerekmektedir. Adayların müracaatlarını 15 güne kadar Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Personel Bürosu, Hacettepe Üniversitesi Sıhhiye Kampüsünde, HÜ Onkoloji Hastanesinin yanında bulunan HÜ Sıhhiye Spor Salonu adresine şahsen yapması gerekmektedir.

ARANAN ŞARTLAR ve BAŞVURU DETAYLARI BURADA

Editör: TE Bilisim