Devlet Personel Başkanlığı tarafından 15 Kasım 2017 tarihli yapılmış olan duyuruya göre, Hacettepe Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı Hemşire ve Sağlık Teknikeri kadrolarında sözleşmeli olarak 40 personel alımı yapacak. Buna göre Hacettepe Üniversitesi Lisans mezunu 39 Hemşire ve Önlisans mezunu 1 Sağlık Teknikeri alacak. Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak. Ayrca adayların KPSS puan sıralaması kadroya girişlerini belirleyecektir.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Hacettepe Üniversitesi bünyesine alımını yapacak olduğu kadrolar için adaylardan, Herhangi bir Suç hükümlülüğü bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 01.01.1982 ve sonrası doğumlu olmak, Alım yapılacak kadro seviyesine göre ilgili fakültelerden mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak.

Ayrıca 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeş Seçme Sınavından Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilan yayımlandığı tarihten itibaren başlayabilecek ve en geç 15 gün içerisinde yapmış olmaları gereklidir. Buna göre başvurular en geç 29 Kasım 2017 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını C Katı İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü’ne nüfus cüzdanı ve fotokopisi, diplomalarının ve/ veya geçici mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi, KPSS sonuç belgesi (internet ortamında alınan sonuç belgesi yeterlidir), erkek adaylar için askerlik belgesinin aslı ve fotokopisi ile birlikte şahsen yapmaları şarttır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim