Gökçeli Belediyesi 03 Ocak 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusunda bünyesindeki bulunana personel ihtiyacını karşılamak amaçlı Sözleşmeli olarak Teknisyen alımı gerçekleştirecek. Gökçeli Belediyesi 9 uncu dereceli 1 adet Teknisyen alacak. Başvuruda bulunacak olan adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak ve adaylar Endüstri Meslek lisesi mezunu olmak zorundadır. 

Alınacak adaydan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilmiş olan şartları taşımaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan eleklilik veya yaşlı aylığı almıyor olmak, alınacak bölgede ikamet ediyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 55 veya üzeri puan almış olmak, B sınıfı ehliyete sahip olmak, Biyosidal Ürün Uygulayıcı Meslek belgeli olmak, Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümü mezunu olmak,  şartları aranacaktır. Bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Aksi taktirde başvuru şartlarını taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar en geç 06 Ocak 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Diploma yada sureti, Özgeçmişi anlatan CV, Yerleşim yeri belgesi, Biyosidal Ürün Uygulayıcı Meslek Belgeli, Nüfus cüzdafı fotokopisi ile birlikte mesai saati bitimine kadar,Belediyemiz Yazı İleri Müdürlüğüne müracat edilecektir. Başvuruları kabul edilen adaylar Sözlü sınava tabii tutulacaktır.  Sözlü sınav ilanın bitimi ve müracaatların alındığı hafta içinde komisyon tarafından yapılacaktır.
Editör: TE Bilisim