Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı personel alımı yapacağını belirtti. Devlet Personel Başkanlığı tarafndan yayımlanan ilana göre, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinde bulunan 1 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları şarttır. Ayrıca adayların KPSS puan sıralaması esas alınarak değerlendirme yapılacak olup, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 22 Aralık 2017 tarihinde duyurulacaktır.

Buna göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesine KPSSP^puan türüne göre, Veteriner Fakültesi Mezunu olmak şartı ile 1 Veteriner Hekim alacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı alım yapacak kadro için adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları Kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Başvuru tarihi itibari ile 35 yaşından büyük olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak, Vardiyalı çalışmasına bir mani bulunmamak ve çalıştığı kurumdan çıkartılmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

İlan 11 Aralık 2017 tarihi itibari ile duyurulmuş olup, başvurularda ilanın duyurulması ile birlikte başlamıştır. Adaylar başvurularını en geç 19 Aralık 2017 tarihine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Buna göre Başvurular, "https://vskn.tarim.gov.tr/habur’’ internet adresinde yayınlanan başvuru dilekçesini eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurup imzaladıktan sonra istenilen belgelerle beraber Habur Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü Habur Gümrük Sahası Silopi/ŞIRNAK adresine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim