Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı boş bulunan kadrolar için çok sayıda personel alımı yapmaya devam ediyor. Bakanlığın bu sene 2 bin 500 civarı alım yapması beklenirken açık kadroların doldurulması için hazırlanan ilanlar Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulmaktadır.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna ilan edilen yeni duyuru ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı hangi pozisyonlar için memur personel alımı yapacak.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan bildiri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Veteriner Hekim 
Ziraat Mühendisi 

Yukarıda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının hangi pozisyonlar için alım yapacağı belirtilmiştir.

Kimler Başvuru Yapabilir

657 Sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
Müracaat tarihi itibariyle 35 yaşı doldurmamış olmak.
Erkek adaylar için, askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
KPSS girmiş olmak

Yukarıda başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler belirtilmiştir. Müracaatlar 20 Şubat 2017 tarihinde başladı. 3 Mart 2017 tarihine kadar adaylar başvuru yapabilir.

Veteriner Hekimi Alımı İçin Tıklayınız
Ziraat Mühendisi Alımı İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim