Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuurya göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre adayların ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gereklidir.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Osmaniye Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne istihdam edilmek üzere 657 sayılı devlet memurları kanununa göre 2 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak MÜhendis alımı yapacağını açıkladı.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı sözleşmeli personel alım  ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 40 yaşını doldurmamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde  KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartları aranacak.

Ayrıca özel olarak, Ziraat Fakültesi/ Ziraat ve doğa bilim fakültelerinden Tarla Bitkileri Bölümü, Bitkisel Üretim Tarla Bitkileri Bölümü Tezli Yüksek Lisans yapmış olmak, Yapılan İngilizce dil sınavından en az 50 puan almış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına bir engel bulunmamak şartları aranacak.Ataması yapılan personel 5 yıl süreyle tayin talebinde bulunamayacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 09 Temmuz 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, şahsen Osmaniye Yağlı Tohumlar Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'ne (Sazlık Köyü Eski Deve Kuşu Çiftliği Toprakkale/OSMANİYE) yapılacaktır İlan hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim