Devlet Personel Başkanlığının 02 haziran 2017 tarihli yapmış olduğıu duyurusuna göre, Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliği için farklı pozisyonlarda 43 kişilik boş kadro ile sözleşmeli oalrak personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için bütün şartları taşımak mecburiyetindedir. Gaziosmanpaşa Üniversitesi, alım yapacağı kadrolar için adaylardan 2016 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gereklidir. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesine, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar alacak. Buna göre Gaziosmanpaşa Üniversitesi, 36 Ortaöğretim Mezunu Hemşire, 4 Lisans mezunu hemşire, 1 Lisans mezunu Ebe, Ön Lisans Mezunu 1 Sağlık Teknikeri ve Ortaöğretim mezunu 1 Diğer Sağlık personeli olmak üzere toplamda 43 kişilik kadro ile alım yapacak. 

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Gaziosmanpaşa Üniversitesi alım yapacağı 43 kişilik kadro ile adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan şartı almak ve gerekli puan sıralamasına girebilmek, ilgili kadroların ilgili bölümlerinden ve mezuniyet durumuna göre ilgili yıllardaki eğitim almış olmak, En az lise mezunu olmak şartı ile Ön Lisans ve Lisans mezunu olmak, Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gereklidir. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar ilan yayımlandığı tarih itibari ile, en geç 16 Haziran 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. İstenilen belgeler ve geniş açıklama Gaziosmanpaşa Üniversitesi www.gop.edu.tr adresinden temin edilecektir.