Gaziosmanpaşa Üniversitesi memur personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanan ilana göre Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Buna göre başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranmakta ve adayların bu nitelikleri taşımaları doğrultusunda başvuruları kabul edilecektir. Ayrıca adayların bu yönde KPSS den puan almış olmaları şarttır.

Sözü geçen ilanda Gaziosmanpaşa Üniversitesi 59 kişilik boş kadro ile Lisans mezunu 30 Hemşire, Lise mezunu 15 Hemşire, Önlisans mezunu 13 Sağlık teknikeri ve Lisans mezunu 1 sağlık teknikeri alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesine alacağı personel adaylarından aranan şartları taşıyan adayların başvurularını kabul edecektir. Buna göre Gaziosmanpaşa Üniversitesi adaylardan genel olarak, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSp93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. Buna göre adayların KPSS puan türüne bakılarak yapılacak sıralamaya göre adayların başvuru işlemleri gerçekleştirilecektir.

BAŞVURULAR:

İlgili ilana başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 15 gün içerisinde yapılması gereklidir. Yani başvrular en geç 21 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılması gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim