Gaziantep Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre personel alımı yapacağını belirtti.Gaziantep Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliği için Kamu Personeli Seçme Sınavı B gruvu puan sırasına göre, toplamda 34 kişilik boş kadro ile sözleşmeli hemşire alacak.

ALIM KADROLARI NEDİR?

Gaziantep Üniversitesi bünyesine alım yapacak olduğu kadrolar,İlgili Yüksekokulların/Fakültelerin Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programından mezun olmak şartı ile 12 Sözleşmeli Hemşire,İlgili Yüksekokulların/Fakültelerin Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programından mezun olmak. ve En az altı ay Ameliyathane Hemşireliği Deneyimi olmak ve belgelemek sureti ile 2 Sözleşmeli hemşire,Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu bölümünden mezun olmak şartı ile 20 Sözleşmeli Hemşire,

ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Adaylar başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan sırası ve mezuniyete göre puan derecesi almış olmak, 18 yaşından büyük olmak ve 35 yaşından gün almamış olmak, herhangi bir kurum da sözleşmeli olarak hizmet borcu olmamak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvurular 20 Temmuz 2017 tarihi ile 03 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar başvurularını istenilen belgeler ile birlikte,www.gantep.edu.tr sayfasında örneği verilen İş Talep Formu, Güvenlik Soruşturma Formu, Mezuniyet belgesi, Nüfus cüzdan fotokopisi ve 2016 KPSS sonuç belgesi ile birlikte Gaziantep Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta vb. müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Editör: TE Bilisim