Devlet Personel Başkanlığının 10 Mayıs 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre Gazi Üniversitesi sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Gazi Üniversitesi bünyesindeki çalışan personel eksikliğini gidermek amaçlı bilişim sektörüne personel alımı yapacak. Gazi Üniversitesi 8 kişilik boş kadrosu ile 8 adet sözleşmeli Bişilim Personeli alacak. Gazi Üniversitesi adaylardan 2016 yılına ait kamu personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. En az 70 puan geçerli puan sayılacatır. Peki adaylardan aranan diğer nitelikler nelerdir?

BAŞVURU ŞARTLARI:

Gazi Üniversitesi alım yapacağı kadro için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 1 yıl askerlik ile ilgisi bulunmamak, Fakültelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik" te belirtilen özlük hakları ve diğer kuralları kabul etmek şartları aranmaktadır. Bunlar dışında her kadro için adaylardan kadro seviyesine göre özel niteliklerde istenmektedir. Peki Gazi Üniversitesi hangi kadrolar için ne kadar personel alacak?

ALIM KADROLARI:

Gazi Üniversitesi, 3 kat maai ile 1 adet yazılım takım lideri, 1 adet ağ güvenliği uzmanı, 1 adet Microsoft sistem uzmanı, 2 kat maaş ile 2 adet Ağ ve Sistem Uzmanı ( cico ), 1 adet yazılım geliştirme uzmanı, 1 adet veri tabanı geliştiricisi uzmanı ve 1 adet Ağ sistem uzmanı(vmware-storage) olmak üzere toplamda 8 Sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. 

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını, 11 mayıs 2017 tarihi ile 05 Haziran 2017 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığı Beşevler / ANKARA adresine şahsen başvuru yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim