Gazi Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı 2016
Gazi Üniversitesi personel alımı yapıyor. Gazi Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere Sözleşmeli personel alıyor. Sizde Gazi Üniversitesi ailesine katılmak için alt kısımda verilmiş olan bilgileri inceleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.
Gazi Üniversitesi 25 Ocak 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak adına Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu Lisans Programından Mezun Olmak şartı ile 4 adet Sözleşmeli Hemşire alacak. Alınacak olan hemşirelerden KPSS B Grubu esas alınacak olup puana göre kadroya alınacaktır. İşte istenilen genel nitelikler:
GENEL ŞARTLAR:
     - T.C. Vatandaşı olan adaylar, 
     - Kamu haklarından mahrum bulunmayan adaylar,
      - Askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar,
      - 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavından B Grubu puana sahip olan adaylar,
     - Herhangi bir sosyal Güvenlik Kurumundan veya yaşlı aylığı almıyor olan adaylar,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 25 Ocak 2016 tarihi ile 08 Şubat 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, İş Talep Formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte Teknikokullar/BEŞEVLER-ANKARA adresinde bulunan Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir. Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.