Gazi Üniversitesi 20 Eylül 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için Hemşirelik pozisyonunda toplamda 30 kişilik kadro ile Sözleşmeli olarak Hemşire alımı gerçekleştirecek. Gazi Üniversitesi alım yapacağı Hemşirelik kadrosu için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca KPSS dışında, Hemşirelik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu Lisans Programından mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN DİĞER NİTELİKLER:

Gazi Üniversitesi alım yapacağı kadro için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlüğü bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli ağlığı almıyor olmak, Lisans mezunu ve Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır. 

BAŞVURULAR:

Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanına başvuruda bulunacak olan adaylar, ilanın yayımlandığı tarih itibari ile başvurularına başlayacak olup en geç 06 Ekim 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Başvuru Formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte Teknikokullar/BEŞEVLER-ANKARA adresinde bulunan Gazi Üniversitesi Rektörlüğü Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapmaları gerekmektedir. Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır. İlanın tam metnine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim