Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Fırat Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre toplamda 148 kişilik boşluk ile personel alımı yapılacak. Adayların ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için mutlaka belirtlen başvuru şartlarını taşımaları gereklidir. İşte detaylar.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Fırat Üniversitesi bünyesinde 148 kişilik boş pozisyon ile Hemşire, Fizyoterapist ve Sağlık Teknikeri pozisyonlarında alım yapacak. Buna göre Fırat Üniversitesi, Lisans mezunu 116 Sözleşmeli Hemşire, Lisans mezunu 6 Fizyoterapist ve Ön Lisans mezunu 26 Sağlık Teknikeri olmak üzere toplamda 148 sözleşmeli personel alacak.,

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Fırat Üniversitesi alımını yapacağı sözleşmeli personel adaylarından, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesine göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Fesih tarihinden ,t,baren en az 1 yıl geçmiş olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından 2018 Lisans mezunları için KPSSP3 ve Ön Lisans mezunları için 2016 KPSSP93 puan türünden puan almış olmak ve Herhangi bir sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak.

MÜLAKATSIZ ALIM YAPILACAK!

Fırat Üniversitesi 148 personel alımı için adaylara mülakat yapmıyacak. Bunun yerine adayların değerlendirilmesi, adayların 2016 ve 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme SInavı puan durumu esas alınarak yapılacaktır. Buna göre adayların atanmaya hak kazanan listesi Fırat Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinde duyurulacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar. Buna göre adaylar başvurularını en geç 21 Eylül 2018 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular Fırat Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte yapılacaktır. Başvuru formuna ve ilanın tam metnine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Formu ve İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim