Fırat Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını açıkladı. Yapılan duyuruya göre, Fırat Üniversitesi bünyesinde farklı pozisyon ve niteliklerde 54 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacğaını belirtti. Adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımaları zorunludur. Buna göre adaylardan en az lise mezunu olmak şartı aranacaktır.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Fırat Üniversitesi bünyesine 54 kişilik boş kadro ile personel alacak. Buna göre 54 kişilik boş kadro ile, 2 Fizyoterapist, 15 Sağlık Teknikeri ve 37 sözleşmeli hemşire alımı gerçekleştirecek.

ARANAN GENEL NİTELİKLER NELERDİR?

Adaylardan üniversite personel alımlarında genel olarak, 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Alımı yapılacak kadrolara göre ilgili bölümlerdeni Lise, Önlisans veya Lisans mezunu olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan durumuna göre puan almış olmak gibi nitelikler aranacaktır. Ayrıca ilan hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isteyen adaylar www.firat.edu.tr web adresinde duyurular kısmından detaylı bilgi edinebilirler.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar ilanın yayımlanması ile birlikte başvurularına başlayabilirler en geç 10 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular Fırat Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına, başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim