Fırat Üniversitesi 02 Temmuz 2017 tarihli yapılan duyuruya göre bünyesindeki personel eksikliği için farklı pozisyonlarda ve niteliklerde sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı Puan sıraları kadro derecesine göre kadroya alınıp alınmayacağını belirleyecek. Adaylar KPSS b grubu puan sırasına göre alınacaktır. 

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Fırat Üniversitesi alım yapacağı kadrolar için adaylardan, her kadroya ait özel nitelik ve bunun dışında genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu Haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır. Adaylar bu şartları taşımaları dahilinde kadroya alınacaklardır. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, İlanın yayımlandığı tarih itibari ile başlayacak olup en geç, 17 Temmuz 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Başvurular, 17.07.2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Fırat Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına, başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.