Kamu Gözetimi Kurumu 19 haziran 2017 tarihli duyurusuna göre memur alımı gerçekleştirecek. Duyuru Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapıldı. Yapılan duyuruya göre Erzincan İl Özel idaresi bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Şehir Plancısı alacak. Adaylar 2016 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Erzincan İl Özel idaresi alım yapacağı boş kadrolar için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Lisans Bölümünden Mezun Olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS B grubu puan sırasına göre KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, idarede en az 5 yıl çalışacak şeklinde sözleşme yapmak, son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak ve askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 19 Haziran 2017 tarihi ile 03 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurularda, başvuru için istenilen belgelerin, Erzincan İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne son başvuru tarihi mesai bitimine kadar ulaştırılması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim