Emniyet Genel Müdürlüğü her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere binlerce polis alımı ve yüzlerce memur alımı gerçekleştirmektedir. Söz konusu alımlar hakkında detaylı bilgi Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi aracılığı ie kamuoyuna duyurulmaktadır. Geçtiğimiz haftalarda duyurulan bildiri ile Emniyet Genel Müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağı duyurulmuştu. Başvurular 21 Kasım 2016 tarihi ile başladı peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak? Başvuru yapmak isteyen adaylarda bulunması gereken özellikler nelerdir? Başvuru tarihleri ne zaman? İşte detaylar.

Bilişim Personeli Alınacak

Emniyet Genel Müdürlüğünden yayımlanan bildiriye göre EGM kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. Alınacak kişi sayısı ise 19 olarak belirtildi. Buna göre başvuru yapmak isteyen adayların mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden birinden mezun olması gerekmektedir. 

Kimler Başvurabilir

Bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümlerden mezun olmak
5 yıl deneyimli olmak
Seyahat engeli olmamak
Esnek çalışma saatlerine uyumlu olmak
Güvenlik soruşturması temiz olmak

Başvurular 21 Kasım 2016 tarihinde başlamış olup 2 Aralık 2016 tarihine kadar sürecek. Başvuru yapmak isteyen adayların yukarıda belirtilen niteliklere sahip olması gerekmekte olup adayların aşağıda ki resmi bildiriyi incelemesi gerekmektedir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim