Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Alacak
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı yapıyor. Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere 3 adet Sözleşmeli Pilot alımı gerçekleştiriyor. Sizde Emniyet Genel Müdürlüğü ailesine bu pozisyonda katılmak için, haberimizin devamını inceleyiniz.
Emniyet Genel Müdürlüğü 31 Ağustos 2015 tarihli yapmış olduğu duyuruya göre bünyesinin sözleşmeli personel ihtiyacını karşılamak üzere 3 adet Sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuruda bulunacak olan adaylar alt kısımda verilmiş olan genel niteliklere ve özel şartlara uygun olmaları gerekmektedir.
GENEL ŞARTLAR:
a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin aşağıda belirtilen şartları taşımak,
1. Türk Vatandaşı olmak,
2. Sınavın son başvuru günü olan 18/09/2015 tarihinde 18 yaşını tamamlamış olmak,
3. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
4. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
5. Askerlik hizmetini yapmış olmak,
6. Ülke genelinde çalıştırılmayı ve tüm uçuşlarda görevlendirilmeyi kabul etmek,
b) Atanmak istediği unvanla ilgili olarak ilanda belirtilen öğrenim şartı, özel şartlar ve diğer nitelikleri taşımak,
c) Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, (Yapılacak sınavlar sonucu başarılı olan ve Emniyet Teşkilatına atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek)
d) Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak,
B- ÖZEL ŞARTLAR
a) Teknik Özellikler (Uçak Pilotu)
1. Minimum 500 saat çift motor sabit kanat uçuşu olmak.[Tercihen Beechcraft King Air B350 veya Cessna Citation XLS tip intibakı bulunmak]
c) Sağlık Şartları
1. Sağlık şartları Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı’ nın (ICAO) Annex1’ deki ve JAR FCL- 3’ deki ticari pilot şartlarına uygun olmak. Adaylar SINIF 1-UÇUŞA ELVERİŞLİDİR sağlık kurulu raporunu, ilgili hastanelerden kendi imkânları ile temin edeceklerdir. (Sözlü ve/veya uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylar sınava gelirken yanında getirmesi gerekmektedir.) 
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, istenilen belgeler ile birlikte. 14 Eylül 2015 ile 18 Eylül 2015 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim