Geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilana göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için kadrolu olarak Sözleşmeli Personel Alımı yapacağını belirtmişti. Adyaların başvurularına 05 Mart 2018 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık başvurularda son güne gelindi. Adaylar başvuru şartlarına göre başvuru yapabilirler.

Söz konusu olan ilan güncellenmiş olup, daha önce başvuruları 11 Aralık 2017 tarihi ile 15 Aralık 2017 tarihler arasında alınmıştı ve son yayımlana ilanda Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Aşçı kadrosuna eşdeğer bölümlerinde başvurularını kabul etmek üzere ilan güncellendi. Buna göre Emniyet Genel Müdürlüğü 15 kişilik boş kadro ile Aşçı alımı yapacak ve söz konuso olan ilana Mesleki Teknik Eğitim veren lise kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında bulunan Aşçılık veya mutfak dallarının eşdeğer bölümlerinden mezun olanlarda başvuru yapabilecek. Ayrıca eski dönem başvurularını yapan adaylar yeniden başvuru yapmıyacaklardır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolu personel alım ilanına başvuruların 05 Mart 2018 tarihi itibari ile başlamasının ardından artık başvurular sona ermektedir. Hala başvuru yapmamış olan adaylar 09 Mart 2018 tarihi mesai saati bitimine kadar alımı yapılacak ilgili Emniyet İl Müdürlüklerine şahnsen , Kimlik belgesi, Son altı ay içerisinde çekilmiş olan 2 adet Vesikalık fotoğraf, İstenene eğitim durumuna göre gerekli diploma veya mezuniyen belgesinin aslı veya fotokopisi ile başvuru yapacaklardır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İlana başvuru yapacak adaylardan, 2016 yılın da ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lis düzeyinde KPSSP94 puan türünden en az 65 puan almış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sağlık yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır. Bu şartları taşıyan adaylar Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınava katılarak başrılı olan adaylar kadroya alınacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha  detaylı bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilisim