Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli olarak personel alımı yapacğaını belirtmişti. Söz konusu ilan için başvurular bugün ( 25 Eylül 2018 ) itibari ile başladı ve adaylar başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. İşin Olsa ekibi olarak sizler için ilanı derledik ve haberimizin devamında sizlere detaylı bilgi veriyor olacağız.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine Havacılık Dairesi başkanlığına 3 kişilik kadro ile Uçak Pilotu alacak. Bu doğrultuda adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye genelinde çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak sözlü sınav veya yazılı sınavdan başarılı olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Genel toplam uçuşu olarak minimum 2000 saat sabit kanat uçuşu bulunmak, Jet Motorlu Uçaklarda intibakı bulunmak, Pilot olarak minimum 1000 saat çift motor sabit kanat uçuşu bulunmak ve belirtilen sağlık şartlarını taşımaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Söz konusu ilan 14 Eylül 2018 tarihinde yayımlanmış olup adaylar başvurularına 25 Eylül 2018 tarihinde yani bugün başlayabilecekler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 02 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını bulundukları İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekemktedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim