Geçtiğimiz haftalarda Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM ) bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek için 1 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtmişti. Başvurularına 09 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlamalarının arından başvuru yapacak adaylar için artık başvurularda son günlere gelindi.

Söz konusu ilan ile Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM ) 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesine göre 2018/ kapsamında 1 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak Meteoroloji Mğhendisi alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İlana başvuru yapacak adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 veya 2017 yıllarnda ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek bir durum olmamak, Güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin Meteoroloji Mühendisliği bölümünden mezun olmuş olmak Esnek çalışma saatlerinbe ayak uydurmak ve analitik düşünebilme yeteneğine sahip olmak nitelikleri aranmaktadır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Söz konusu ilan 20 Mart 2018 tarihinde duyurulmuş olu padaylar başvurularına 09 Nisan 2018 tarihi itibari ile başlamışlardı. Buna göre hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için başvurularda son günlere gelindi. Adaylar en geç 13 Nisan 2018 tarihine kadar bulundukları il Emniyet Müdürlüğünden şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Buna göre ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim