Edirne İl Özel İdaresi 24 Temmuz 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için tam zamanlı istihdam edilmek üzere 2 adet İnşaat Mühendisi, 1 adet Makine Mühendisi ve 1 adet Elektrik Mühendisi alımı yapacak. Yapılan bildiriye göre adaylardan aranan şartlar arasında Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı bulunmamaktadır. 

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Edirne İl Özel İdaresi bünyesine alım yapacak olduğu Mühendslik kadroları için, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, daha önce görev alınan kurumdan disiplin cezası ile çıkartılmamış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, başvuru tarihi itibari ile 35 yaşını geçmemiş olmak, herhangi bir kurum veya kuruluşa mevburi hizmet şartı olmamak, sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık peoblemi olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadr. Ayrıca bu şartları taşıyan ve başvuru yapan adayların başvuruları onaylanarak Edirne İl Özel İdaresi tarafıdan sözlü sınav yapılacaktır. Sınava alınacak adaylar 14 Ağustos 2017 tarihinde saat 10:00 da sınav yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Adayların 31.07.2017 - 04.08.2017 tarihleri mesai saatleri içerisinde Edirne İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (postayla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.) İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim