Ülkemizin dört bir yanında faaliyetlerini kesintisiz olarak devam ettiren kamu kurumları tespit ettikleri açık pozisyonları için kendi bünyelerinde görev yapmak üzere memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak Devlet Personel Başkanlığında yayımlanmış olan ilanları sizler için birleştiriyoruz.

İşin Olsa ekibi olarak birleştirdiğimiz ilanlara göre kamu kurumlarının kendi bünyelerinde istihdam etmek zere toplam 64 kişilik sözleşmeli memur ve personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapıyor, memur ve personel alımına ilişkin tüm bilgileri sizlere aktarıyoruz.

İLAN DETAYLARI NEDİR?

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımlanan tüm ilanlara bakıldığında yurt geneli farklı kamu kurumlarının 64 sözleşmeli memur ve personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki ilan detayları nedir? Buna göre adayların en az lise mezunu olması gerekmekte olup, Dışişleri Bakanlığı alımlarında adayların yabancı dil bilmesi, sağlık sektörü alımlarında ise adayların mesleki bilgiye sahip olması gerekmektedir. Peki hangi kurumlar alım yapıyor.

ALIM YAPAN KURUMLAR HANGİLERİDİR?

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımlanan ilanlara göre 64 sözleşmeli personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki alım yapan kurumlar hangileridir? Türkiye Su Enstitüsü 1 Sözleşmeli Personel Alacak, Atatürk Kültür, Dil Ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 3 Sözleşmeli Personel Alacak, Rotterdam Başkonsolosluğu 1 Sözleşmeli Sekreter Alacak, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 4 Sözleşmeli Personel Alacak, Adalet Bakanlığı 21 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak Adalet Bakanlığı 20 Sözleşmeli Çözümleyici Personel Alacak, Berlin Büyükelçiliği 1 Sözleşmeli Sekreter Alacak, Necmettin Erbakan Üniversitesi 1 Sözleşmeli Personel Alacak, Ankara Üniversitesi 3 Sözleşmeli Personel Alacak, Sakarya Üniversitesi 2 Sözleşmeli Personel Alacak, Tel Aviv Büyükelçiliği, 2 Sözleşmeli Sekreter Alacak, Maliye Bakanlığı 4 Sözleşmeli Personel Alacak, Ayvacık (Çanakkale) Belediye Başkanlığı 1 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak olup toplam 64 kişilik sözleşmeli personel alımı yapacak. Adaylar tüm ilanları (https://goo.gl/XJM53x) linkini kopyalayıp tarayıcılarını yapıştırarak enter tuşuna bastıklarında görebilir.

Editör: TE Bilisim