Dokuz Eylül Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel eksikliği için 2 adet sözleşmeli olarak alım gerçekleştiriyor. Dokuz Eylül Üniversitesi alım yapacak olduğu hemşire pozisyonu için adaylardan Kamu personeli seçme sınavı B Grubu puan sırasına göre puan şartı ve Lisans Hemşirelik bolümü mezunu olmak şartları arayacaktır. Adaylar başvurularını ilan yayımlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içerisinde yapılması gerekmektedir.

ADAYLARDAN ŞARTLAR:

Dokuz Eylül Üniversitesi alım yapacak olduğu hemşirelik kadrosu için adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, nöbet usülü çalışmasına engel bir durumu olmamaları, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmaları, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları, Başvuruda bulunacakların ' 10 07 2009 tarih 5917 Sayılı Kanunun 47. maddesi gereğince son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657 4B) olarak çalışmamış olması ve Lisans Hemşirelik bolümü mezunu olmuş olmaları şartı aranmaktadır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, ilan resmi gazetede yayımlandığı tarihten itibaren başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Başvurular KPSS sonuç belgesi diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi SGK hizmet dokumu bir fotoğraf ve askerlik terhis belgesi ile birlikte Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan ekli başvuru dilekçesini doldurarak Hastanemiz İnsan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir Posta yoluyla yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim