Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı



Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesine dahil etmek üzere Sözleşmeli Personel alımı yapıyor. Sizde Dokuz Eylül Üniversitesinde Sözleşmeli Olarak çalışmak istiyorsanız. alt kısımda verilmiş olan Genel niteliklere, Başvuru bilgilerine, Özel şartlara, Genel bilgilere ve Genel şartlara ulaşarak daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURULMUŞTUR DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemiz Rektörlüğü Sağlk Küftür ve Spor Daire Başkanlığı'nda, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin B fkrasına göre Kthdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararina ekli 28/06/2007 tarh ve 26566 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Sözleşmeli Personel Çalıştrılmasna ilişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2. Maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanda, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alnmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacaktr.

UNVANI ADEDİ MEZUNİYET 1 - DESTEK PERSONELİ 1 Ortaöğretim mezun olmak. Başvuruda Bulunacakların; . 2014 yılı KPSSP94 sınav sonuç belgesine sahip olmak. . 10.07.2009 tarh 5917 Sayılı Kanunun 47. Maddesi gereğince son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657-4B) olarak çalışmamış olmak, . Yükseköğretim Kurumferında en az 5 yıl süreyle Fotoğraf Editörü olarak çalışmış ve bu çalışmasını SGK hizmet dökümü ile belgelendirebilyor olmak. . Sales Professional Adobe Acrobat XI Sertifikasına sahip olmak. . Sales Professional Volume Licenshg Sertifikasına sahip olmak. .

Sales Professional Education SertJlkasına sahip olmak, . Acredited Sales Spet Adobe Creative Cloud for Teams Sertifikasına sahip olmak, . Sayısal Fotoğraf işleme Teknkleri ve Arşivleme Yöntemteri uygulamabrna hakim olmak. İsteklilerin; Bu ilanın gazetede yayınlandığı tarihten itbaren 15 gün içinde (mesai sonuna kadar) Üniversitemiz www.sks. deu.edu.tr adresindeki web sayfasrıda bulunan örnek başvuru dilekçesi, KPSS sonuç belgesi, dbbma veya geçici mezuniyet belgesi fotokopisi, bir fotoğraf ve diğer aranan nitelikleri ispat eder belgeleri ile birlkte Üniversitemiz Rektörlük Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Srıav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından Kurumumuz İsrafından teyit edilecektir. Gerçeğe aykrı beyanda bulunan adaylarn müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır.

Başarılı olduğu belirlenen adaylar, başvuru süresinin bitiminden itbaren en geç 5 iş günü içinde www.deu.edu. tr adresinde ifen edilecektir. Bu ilanlar tebliğ mahiyetinde olacağrıdan, ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktr. Kişilerin göreve başlatılabilmesi için talep edilen belgeler de wwv.deu.edu.tr adreshden duyurutaktr. Başarılı olunduğu www.deui.edu.tr adresinde ilan edilen adayların göreve başlatılabilmesi için, talep edilen belgeler ile birlkte açıklanan "Evrak Teslim Tarihinde" Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük Sağlk Kültür ve Spor Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Adres Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık Külfir ve Spor Daire Başkanlığı Cumhuriyet Bulvarı No: 144 35210Alsancak/İZMİR www.deu.edu.tr
Editör: TE Bilisim