Dokuz Eylül Üniversitesi 16 Mart 2017 tarihli yapmış olduğu bildirisine göre personel alımı yapacağını belirtmişti. Duyuruya göre Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı başvurularında son günler. Adaylardan 2016 yılına ait kamu Personeli Seçme Sınavı Şartı Aranacak. Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacı için 2 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak Hemşire alımı gerçekleştirecek. Ayrıca adaylara hiç bir şekilde Sözlü veya uygulamalı Sınav yapılmayacaktır.  Adaylar başvurularını en geç 31 Mart 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Adaylardan başvuru esnasında, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puanı olması ve Lisans hemşirelik bölümü mezunu olması, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıması, herhangi bir kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak ve hizmet borcu olmamak, erhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekliliik veya yaşlı aylığı almıyor olması, askerliğini tamamlamış olmak ve Nöbet usulü çalışmasına mani olacak bir durumu olmaması şartları aranacaktır.

Bu şartlara uygun olan adaylar, nüfus cüzdan fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, SGK hizmet dökümü, bir fotoğraf ve askerlik terhis belgesi ile birlikte Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan ekli başvuru dilekçesini doldurarak Hastanemiz İnsan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.