Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı yapacağını belirtti. Devlet Personel Başkanşığı tarafından yayımlanmış olan İlana göre Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 127 kişilik boş kadrosu ile alım yapacak. Dokuz Eylül Üniversitesine başvuru yapacak adayların genel başvuru şartları dışında Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan durumuna göre puan almış olmaları gerekmekte olup, ayrıca adayların bu puan türlerine göre bir sıralama yapılacak ve çıkan sonuca göre adayların başvuru işlemleri değerlendirilecektir. Bunun dışında adaylarda yazılı ve sözlü olarak herhangi bir mülakat yapılmayacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesi alımını yapmayı planladığı 127 kişlik boş kadrosu ile başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Hemşire kadrosu hariç askerkliğini yapmış olmak, Nöbet usulü çalışmaya herhangi bir sağlık sorunu olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Son 1 senedir herhangi bir kamu kurumda veya kuruluşunda sözleşmeli olarak çalışmamış olmak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSSP3 ve Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURU KADROLARI NELERDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesine iki farklı pozisyon için alım yapacak. Biriisi Hemşirelik ve bir diğeri ise Sağlık Teknikeridir. Ancak Sağlık teknikeri pozisyonu kendi içerisinde dağılmakta ve farklı alanlara yapılacaktır. Buna göre, 99 Hemşire, 3 Ameliyathane Teknikeri, 5 Anestezi Teknikeri, 1 Çevre Sağlık Teknikeri, 5 İlk ve Acil Yardım Teknikeri, 10 Laboratuvar Teknikeri, 1 odyometri Teknikeri, 2 Patoloji teknikeri ve 1 Yaşlı Bakım Teknikeri olmak üzere toplamda 127 kişi alınacaktır.

BAŞVURULAR:

ilgili ilan için başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başladılar ve en geç 15 gün içerisinde yani en geç 21 Mayıs 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi için ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim