Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre Dokuz Eylül üniversitesi bünyesine personel alımı yapıyor. Dokuz Eylül üniversitesi duyurusunu 05 Haziran 2017 tarihinde yapmıştı. Yapılan duyuruya göre Dokuz Eylül üniversitesi Hastansi bünyesine 60 kişilik boş kadro ile sözleşmeli 55 Hemşire ve 7 Sağlık Teknikeri alımı yapacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR:

Dokuz Eylül üniversitesi yaptığı alım duyurusu ile başvuruların başlayacağını belirtmişti. Duyuruya göre adaylar başvurularını en geç 19 Haziran 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, nüfus cüzdan fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, SGK hizmet dökümü, bir fotoğraf ve aske rlik terhis belgesi ile birlikte Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan ekli başvuru dilekçesini doldurarak Hastanenin İnsan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir

ADAYLARDAN ARANAN NİTLİKLER:

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi sözleşmeli personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylar mutlaka, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki genel nitelikleri taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumunda yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, nöbet usülü çalışmasına engel olabilecek olan herhangi bir rahatsızlığı ve durumu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik görevini fiilen yapmış olmak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Hemşire kadrosuna başvuru yapacak adaylar Lisans Hemşirelik bölümü mezunu olmak ve KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Sağlık Teknikeri kadrosu için Önlisans Ameliyathane Hizmetleri bölümü mezunu olmak ve KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartları aranmaktadır. Bu şartları taşıyan adaylar başvurularını gerçekleştirebilirler. Daha detaylı bilgi için adaylar Buraya Tıklayarak daha derin bilgi sahibi olabilirler.