Dokuz Eylül Üniversitesi yapmış olduğu duyurusuna göre sözleşmeli personel alımı yapacak. Duyuru 16 Mart 2017 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı tarafından gerçekleşti. Alımlar adayların KPSS puan sırasına göre yapılacak. Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesindeki çalışan eksikliğini tamamlamak sureti ile özel bütçeden 2 ader Sözleşmeli Hemşire alacak. Adayların Lisans Hemşirelik bölümü mezunu olması şarttır. Ayrıca 2016 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden puanı olması gerekmektedir. Bunun dışında yazılı veya sözlü hiçbir şekilde mülakat yapılmıyacaktır. Alacakları Brüt Ücret, Kıdemi 5 yıldan az olanlar için 2.745,31 TL. - Kıdemi 5 yıldan 10 yıla kadar olanlar için 2.780,27 TL. - Kıdemi 10 yıldan 15 yıla kadar olanlar için 2.835,80 TL şeklindedir. 

Adaylar başvuru yapabilmeleri için, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, nöbet usülü çalışmasına engel hiç bir durum olmaması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekliliik veya yaşlı aylığı almıyor olması, askerliğini tamamlamış olmak, herhangi bir kurumda sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak ve hizmet borcu olmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden puanı olması ve Lisans hemşirelik bölümü mezunu olması şartları aranmaktadır. Bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 16 Mart 2017 tarihi ile 31 Mart 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, nüfus cüzdan fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, SGK hizmet dökümü, bir fotoğraf ve askerlik terhis belgesi ile birlikte Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan ekli başvuru dilekçesini doldurarak Hastanemiz İnsan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim