Dışişleri Bakanlığı 28 Mart 2017 tarihli duyurusunu Devlet Personel Başkanlığı tarafından duyurdu. Dışişleri Bakanlığı yaptığı duyurusuna göre, İslamabad Büyükelçiliği boşta bulunan 1 kişilik kadrosuna Sözleşmeli Sekreter alımı yapacak. Başvurusu onaylanan aadaylar İslamabad Büyükelçiliği tarafından yapılacak sınav ile alınacaktır.

GENEL NİTELİKLER:

Alımı yapılacak sekreter pozisyonu için adaylardan, en az lise mezunu veya dengi okulların eş değer olduğu Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak, bilgisayar ve daktilo kullanabilmek, çok iyi derecede ingilizce ve türkçe bilmek, tercihen Urduca bilmek, erkek adaylar için askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, her türlü iklim şartlarında görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmamasıi türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, sınav tarihi itibari ile 41 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacaktır. Bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak adaylar en geç 06 Mayıs 2017 tarihi Pazrtesi Günü saat 17:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuru onaylanan adaylar 22 Mayıs 2017 tarihinde saat 13:00 da yazılı sınava ve 29 Mayıs 2017 tarihinde saat 11:00 da sözlü sınava tabii tutulacaklardır. İlanın tam metnini inceleyerek sınavlar hakkında ve başvuru esnasında istenilen belgelere ulaşabilirsiniz. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim