Dışişleri Bakanlığı 22 Şubat 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan personel ihtiyacını karşılamak amaçlı Brüksel Başkonsolosluğu sözleşmeli olarak sekreter alımı gerçekleştirecek. Brüksel Başkonsolosluğu münhal hale gelecek olan 1 adet Türk Uyruklu Sözleşmeli Sekreter pozisyonuna sınavla personel alınacaktır.  

Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak ?

Dışişleri Bakanlığı alım yapacağı personel adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 41 yaşını geçmemiş olmak, En az lise mezunu veya buna dengi olan okullardan mezun veya Milli Eğitim Bakanlığında onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, her türlü iklim şartlarında görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmaması, çok iyi derecede Fransızca, İngilizce ve Türkçe bilmek (Ayrıca iyi derecede Flamanca bilmek tercih nedenidir) ve Bilgisayar ve Daktilo kullanabilmek şartları aranmaktadır. Bu şartlara uygun olan adayların bavuruları oaylanarak sınava tabii tutulacaktır. 

Başvurular ne zaman yapılacak ?

Başvuruda bulunacak olan adaylar 22 Şubat 2017 tarihi ile 08 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Başkonsolosluğumuz adresine (4 Rue Montoyer, 1000 Bruxelles) ulaşacak şekilde veya hafta içi her gün 10:00-12:30, 14:30-16:00 saatleri arasında şahsen yapılabilir. Postayla yapılan başvurularda meydana gelebilecek gecikme ve kayıplardan Başkonsolosluğumuz sorumlu değildir.
İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim