Ülkemizin en önemli kamu kurumları arasında yer alan Devlet Su İşleri (DSİ) yıl içerisinde Maliye Bakanlığınan izin aldığı kadrolar için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Buna göre Devlet Su İşleri (DSİ) toplam 513 kişilik memur alımı yapacak.

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından hazırlanan sözleşmeli personel, memur alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığı üzerinden kamuoyuna duyuruldu. Buna göre farklı kadrolar için toplam 513 kişilik kamu personeli alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak ve detaylar nedir.

ALINACAK POZİSYONLAR

13 Elektrik Elektronik Mühendisi, 35 Harita, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi, 12 Jeoloji veya Hidrojeoloji Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi, 4 Maden Mühendisi, 9 Meteroloji Mühendisi, 200 Ziraat Mühendsi, 21 Biyosistem Mühendisi, 1 Kimya Mühendisi, 34 Makina Mühendisi, 1 Bilgisayar ve Yazılım Mühendisi, 2 Matematik Mühendisi, 1 Fizik Mühendisi, 101 İnşaat Mühendisi, 6 Biyolog, 3 Tekniker, Lisans Mezunu 40 Büro personeli, ortaöğretim veya Önlisans mezunu 34 Büro Personeli olmak üzere toplamda 518 kişilik memur ve personel alımı gerçekleştirilecektir. Peki adaylar DSİ 518 memur alımı ilanına müracaatlarını nasıl yapacak.

BAŞVURULAR

Yukarıda Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı kadroları verilmiştir. Bu kadrolar için toplam 513 kişilik kamu personeli alımı yapılacaktır. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre müracaatlar 29 Eylül 2017 tarihinde başlayacak ve 8 Ekim 2017 tarihine kadar devam edecektir. Detayları aşağıdaki linklerden öğrenebilirsiniz.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

DİĞER İLANLARI BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim