Cumhuriyet Üniversitesi personel alımı yapacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. İlgili ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından 20 Nisan 2018 tarihinde yayımlandı ve adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yapmaları gerekiyor. bu sebeple başvurularda son güne gelindi ve adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle 2016 KPSS'den puan almış olmaları şarttır.

İLANIN DETAYLARI NELERDİ?

Cumhuriyet Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapacağını belirtmişti. Yayımlanan ilana göre Cumhuriyet Üniversitesi 100 Hemşire ve 3 ebe alacak. İlgili ilana başvurular sadece lise ve Lisans mezunu olan adaylardan alınacak. Buna göre 25 Lise mezunu hemşire, 75 Lisans mezunu hemşire ve 3 Ebe alınacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Söz konusu lise mezunu ve lisans mezunu olan adayların başvuru yapabileceği bu ilan için adaylardan, 35 yaşını doldurmamış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak, Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Lise kurumlarının veya Hemşirelik Lisans progralarından mezn olmak, Ebe pozisyonu için Ebelik Lisans programından mezun olmuş olmak ve başvuru yapacak erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak nitelikleri aranmakta ve sadece bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Cumhuriyet Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanına başvurular 20 Nisan 2018 tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 07 Mayıs 2018 tarihine kadar Başvuru Formu, Öğrenim Belgesi, 2016 KPSS Sonuş belgesi ve Çalışma belgesi ve Sigorta Dökğm Cetveli ile şahsen Cumhuriyet Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına başvuru yapmaları zorunludur. İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni