Çukurova Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı 2016
Çukurova Üniversitesi personel alımı yapıyor. Çukurova Üniversitesi bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda toplamda 9 adet Sözleşmeli Personel alıyor. Sizde Çukurova Üniversitesi ailesine katılmak için alt kısımdaki bilgileri inceleyebilirsiniz.
Çukurova Üniversitesi 22 Ocak 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre kadrosundaki eksikliği tamamlamak adına farklı niteliklerde ve çeşitli pozisyonlarda toplamda 9 adet Sözleşmeli personel alacak. Alınacak olan personellerden bazı şartlar aranmaktadır. İşte aranan şartlar ve kadrolar:
KADROLAR:
 - 4 adet Hemşire,
 - 1 adet Eczacı,
 - 1 adet Mühendis,
 - 3 adet Büro Personeli,
olmak üzere toplamda 9 adet Sözleşmeli personel alınacak.
ARANAN ŞARTLAR:
     - Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
     - Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.
     - . Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak.
     - Erkek adayların, muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
     - 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak,
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 05 Şubat 2016 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim