Çukurova Üniversitesi 24 Temmuz 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan boş kadroları tamamlamak adına toplamda 38 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.Çukurova Üniversitesi 38 kişilik kadro ile, 26 Sözleşmeli Hemşire, 11 Sözleşmeli Sağlık Teknikeri ve 1 sözleşmeli Sağlık Fizikçisi alımı yapacak. Adayların kadro girişlerini belirlemek adına 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sırasına bakılacaktır.

ARANAN ŞARTLAR:

Çukurova Üniversitesi alım yapacak olduğu kadrolar için adaylardan, her pozisyon için belirlenen pozisyon seviyesine göre ilgili bölümlerden mezun olmuş olmak, en az lise mezunu olmak, türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, yaş şartlarını taşımak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu puan sırasına göre puan almış olmak, erkeliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak, KPSS den Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, ilan yayımlandığı tarih itibari ile başvurularına başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmiş olmaları gerekmektedir. Yani son başvurular 07 Apustos 2017 tarihidir. Başvurular, başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Çukurova Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı İşçi Bürosuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar buraya tıklayarak ilanın tam metnini inceleyebilirler.

Editör: TE Bilisim