Çukurova Üniversitesi 08 Mayıs 2018 tarihli yayımlamış olduğu ilanında personel alımı yapacğaını belirtti. Yayımlanan ilana göre Çukurova Üniversitesi bünyesine toplamda 162 kişilik boş pozisyon ile sözleşmeli personel alımı yapacak. İlgili ilan için alımlar farklı pozisyonlarda personel alımı olacak. Çukurova Üniversitesi 162 personel alımı yapacak olup adaylar için başvuru şartları ve başvuru tarihleri duyuruldu! 

ALIM KADROLARI NELERDİR?

Çukurova Üniversitesi toplamda 162 kişilik boş pozisyon ile, 129 Sözleşmeli hemşire, 1 Eczacı, 8 Laborant ve 21 Sağlık teknikeri alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Çukurova Üniversitesi alımını yapacağı adaylardan bazı nitelikler aramakta. Adayların bu nitelikleri taşımaları durumunda başvuruları alınacak ve KPSS puan sıralaması esas alınarak pozisyon işlemleri yapılacaktır. Buna göre adaylardan, Türk Vatandaşı olmak, Güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, Nöbet usulü çalışmasına engel durum olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkelik itibari ile askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar ilgii ilana başvurularına ilann yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre adaylar en geç 15 gün içerisinde yani en geç 22 mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular istenilen belgeler ile birlikte Çukurova Üniversitesine şahsen yapılacaktır. İlanın tam metnine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim