Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yapmış olduğu duyurusunda 1 adet Danışma Görevlisi alacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığına alım yapacak. Alımlar sözleşmeli çerçevesinde gerçekleşecek olup seçme sınavı ile belirlenecektir. 

SEÇME SINAVI İÇİN ARANAN NİTELİKLER:

Adaylar başvuru yapabilmeleri için, yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, affa uğramış bile olsa herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık problemi olmamak, Söz konusu genel koşullara ek olarak personelin iş tanımı ve aranan nitelikler aşağıda yer almaktadır. Danışma Görevlisi, AB Dış Yardımlarında Uygulanacak Satın Alma Usulleri Uygulama Rehberi'nde (PRAG) belirtilen gizlilik ve tarafsızlık ilkelerine uygun olarak davranmakla yükümlüdür.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 05 Mayıs 2017 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmekte olup, başvurular, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı Turan Güneş Bulvarı Yıldızevler Mahallesi, 713. Sokak No: 4, Çankaya, 06550, Ankara" adresine elden veya posta yolu ile teslim edilecektir.  Adaylar başvuru formunu, www.ikg.gov.tr adresinden temin edebilirler. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim