Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Devlet Personel Başkanlığı tarafından 28 Aralık 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki bulunana personel ihtiyacını karşılamak üzere 32 kişilik boş kadro ile Teknisyen alımı gerçekleştirecek. Alınacak adaylardan 2016 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmaları şartı aranacaktır.Kamu Personeli Seçme Sınavınon puan sırasına göre kadrosayının 5 katı kadar aday sınava tabii tutulacaktır. Sınavda başarılı olan adaylar kadroya alınacaktır. 

Adaylardan, ürkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulumamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç vermek, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunları için 2016 KPSSP3, önlisans mezunları için 2016 KPSSP93, ortaöğretim mezunları için 2016 KPSSP94 puanı esas alınmak kaydıyla Kamu Personeli Seçme Sınavından 70 ve daha yukarı puan almış olma şartı, Son başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, En az meslek liseleri veya teknik liselerin ilgili bölümlerinden mezun olmak,Yerleştirileceği pozisyonun gerektirdiği teknik bilgiye sahip olmak şartları aranacaktır. Bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Aksi taktirde şartlara uygun olmayan adayların başvurulaırı geçersiz sayılacaktır. 

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 02 Ocak 2017 tarihi ile 13 Ocak 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular ilanın tam metnindeki bulunana başvuru formunu doldurup, öğrenim belgesi ve sınav sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı yada komisyon başkanlığınca onaylı örneği ile birlikte en son başvuru günü mesai bitimine kadar ilgili adalet komisyonu başkanlığına veya mahalli Cumhuriyet başsavcılıklarına başvuracaklardır. Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı ya da mahalli Cumhuriyet Başsavcılığı aracı kılınmaksızın doğrudan posta veya kargo ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanıntam metnine Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim