Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 08 Mayıs 2017 tarihli yaptığı duyurusuna göre bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı personel alımı yapacak. Duyuru Devlet Personel başkanlığı tarafından yapılmıştır. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ankara, Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Hakkari illerinde alım gerçekleştirecek. Alımlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Dair Esaslara göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı taşra teşkilatına istihdam edilecek.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı alacağı 28 kişilik kadro ile, Ankara'da 7 adet Avukat, Diyarbakır, Şırnak ve Mardinde 4 adet Mimar, Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Hakkari'de 11 adet İnşaat Mühendisi, Şırnak, Mardin ve Hakkaride 3 adet Harita Mühendisi, Şırnakta 1 adet Elektrik Elektronik Mühendisi ve 1 adet Jeoloji Mühendisi, Hakkaride 1 adet Jeofizik Mühendisi olmak üzere 28 sözleşmeli personel alacak.

ADAYLAR HANGİ ŞARTLARA GÖRE BAŞVURU YAPABİLECEK?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı alacağı 28 sözleşmeli personel adayı için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendindeki 4,5,6,7 ve 8 numaralı şartları taşımak, Sağlık durumu açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu olmaması, Başvuruların yapıldığı tarihin son günü itibariyle 4’lük sistemde en az 2,50 ve üzeri lisans diploma (mezuniyet) notuna sahip olmak ve son başvuru tarihi itibari ile 40 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURU TARİHLERİ VE BAŞVURU ŞEKLİ:

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sözleşmeli Personel alımı ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, 11 Mayıs 2017 tarihi ile 22 Mayıs 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, son gün mesai saati bitimine kadar (http://www.csb.gov.tr) adresinden yapılacaktır. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/sqllxr ) bağlantısını kullanarak ilanın tam metnine ulaşabilirler.
Editör: TE Bilisim